Het huwelijk

Denkt u erover om te gaan trouwen, in de kerk? In deze tijd waarin het geloof niet meer zo vanzelfsprekend is, is het geweldig dat u het huwelijk beleeft als een sacrament en dit graag wil vieren ten overstaan van de kerkgemeenschap. Het geloof zal uw huwelijk verdiepen.

Een goede voorbereiding is een ‘must’

De huwelijksvoorbereiding bestaat uit een aantal gezamenlijke bijeenkomsten van alle bruidsparen die in een bepaalde periode van het jaar gaan trouwen. Daarnaast zijn er nog enkele individuele gesprekken met de priester of diaken die in de huwelijksviering voorgaat. Meld op tijd dat u wilt gaan trouwen. Dit kan via: secretariaat@sintjandenbosch.nl

Het huwelijk

Wat past het beste bij u?

U kunt uw huwelijkssluiting inbedden in een Woord- en Gebedsdienst of in een Eucharistie. Samen met de priester of diaken die uw huwelijk zal inzegenen, bespreekt u wat het beste bij u past.

Wij willen u blijven ondersteunen

Steeds meer paren ervaren dat het huwelijk niet automatisch gaat. Een relatie fris houden gaat niet vanzelf. Liefde is een werkwoord, omdat het altijd beter kan. Ook daar helpen we u graag bij. En we hopen dat u zich ook na de huwelijksdag verbonden blijft voelen met onze parochie.