Ontdekken

Het grote orgel

Het huidige grote orgel is gebouwd tijdens het Twaalfjarig Bestand (van 1609 tot 1621). Het 29 meter hoge instrument is één van de schatten van de Sint-Jan.

Lees verder

Relikwie H. Johannes Paulus II

In februari 2020 is het bronzen beeld van de heilige paus Johannes Paulus II officieel onthuld.

Lees verder

De Heilige Doorn

Tijdens de veertigdagentijd overwegen we het lijden van de Heer door het bidden van de kruisweg. Daarbij staat ook de relikwie van de H. Doorn centraal.

Lees verder

Ontdek de schatten van de Sint-Jan

De Sint-Jan in 's-Hertogenbosch herbergt vele schatten die de diepere identiteit en waarde van de kathedraal uitdragen. De Sint-Jan is een levende plaats van geloof, hoop en liefde en een spirituele broedplaats. Je verlaat de Sint Jan rijker dan dat je binnenkwam.

Lees verder

Sint-Jan 800 jaar

De Sint-Jan is al vele eeuwen een vast ankerpunt van onze stad: een levend monument dat nog dagelijks gebruikt wordt waarvoor ze acht eeuwen geleden is gesticht.

Lees verder

Ontdek de Sint-Jan: boek een tour

Wilt u een rondleiding door de Sint-Jan? De Kring Vrienden verzorgt deze rondleidingen. Via onderstaande knop gaat u naar de website van Dagjedenbosch waar u tickets kunt boeken. Wilt u een rondleiding voor een groep boeken? Neem dan minimaal een week van tevoren telefonisch contact op met 073-613 50 98.

boek ticket