31 augustus 2024

Bedevaart voor gezinnen

Net als vorige jaren organiseert de afdeling Familiepastoraat van het bisdom van ’s-Hertogenbosch een diocesane dag voor gezinnen, een bijzondere bedevaart voor gezinnen voor één dag.

Het bisdom en de parochie Heilige Willibrord (Aalst-Waalre-Valkenswaard) nodigen jullie uit om op zaterdag 31 augustus een dag met de heilige Willibrord mee te trekken. We doen dat in het mooie Waalre, waar Willibrord ooit zelf een kerk stichtte.

Willibrord trok in 690 weg uit de abdij in Ierland om in de Nederlanden het evangelie te gaan verspreiden. Een taak als deze kun je nooit op eigen kracht afmaken. Dat gaat met bidden, en speuren naar Gods stem voor jou. Hoor ik Hem? Hoort Hij mij?

Deze dag ontdekken we net zoals de heilige Willibrord dat deed allerlei vormen van gebed. Dit doen we spelenderwijs, waarbij luisteren en muziek maken belangrijk zijn. We eindigen met een ‘Symfonie van gebed’! Het is een dag om andere gezinnen te ontmoeten, om elkaar te inspireren en om samen een feest van deze dag te maken.

Voor meer informatie zie: www.bisdomdenbosch.nl/hoor-je-mij

Of download de flyer: