Voorstelling: Kom op verhaal

De verhalenvertellers Jan en Rick zullen gedurende drie weekenden in juli het publiek meenemen met prachtige, meeslepende en boeiende verhalen! ‘Kom op verhaal’ is een muzikale voorstelling van Jan Hoek en Rick Schreuder.

Niet versterkt, akoestisch en intiem worden de verhalen onder de gewelven van de grote Plataan verteld. In onze voorstelling larderen we tijdloze verhalen met muziek en pakkende dialogen.

“Sinds mensenheugenis delen mensen voedsel en verhalen”

Een heldere vertel-voorstelling met zowel diepgang als de aanstekelijke luchtigheid om de spreekwoordelijke zinnen te verzetten, als voedsel voor de gedachten. De ‘zielenroerselen’ nemen je even mee naar een andere moment in deze wereld: Het Nu met veel fantasie.

Vertellers Jan Hoek en Rick Schreuder

Deze ervaren, gevoelige en leergierige mannen zorgen voor een lage oppervlaktespanning waardoor je aan het denken wordt gezet en uitgedaagd. Maar vooral vermaakt. Het wordt een rijk en energiek programma, waarin Jan en Rick elkaar muzikaal ondersteunen, aanvullen en ook verhalend omhelzen. U weet wel Complementair en complimentair. Ze verrassen elkaar altijd weer.

Speeltijden

dagdatumtijden
zaterdag2 juli13.00 en 14.30 uur
zondag3 juli12.00 en 13.30 uur (let op: afwijkende tijd)
zaterdag9 juli13.00 en 14.30 uur
zondag10 juli13.00 en 14.30 uur
zaterdag16 juli13.00 en 14.30 uur
zondag17 juli13.00 en 14.30 uur

Reserveren

Reserveren per e-mail of per SMS of Whatsapp onder vermelding van datum, tijd, aantal personen en mobiel nummer tbv tikkie (betaling). Uw reservering is definitief na betaling. De kosten zijn € 15 per persoon per vertelling. Eventuele gezins- of groepskorting in overleg. Het entreebewijs wordt digitaal opgestuurd om op de telefoon mee te nemen. Het gaat altijd door. In Nederland zit het weer mee of tegen, maar we gaan hoe dan ook door.