Jongeren van de Zoete Moeder

Wie zijn wij?

Jongeren in de kerk? Soms lijkt het alsof dit beeld niet meer in de huidige tijd past. Echter, niets is minder waar. Gedurende deze zomer is het nieuwe initiatief ‘JZM’ ontstaan. We zijn met een groep jongvolwassenen tussen de 15 en +/- 30 jaar bij elkaar gekomen om elkaar te leren kennen en het Katholieke geloof samen te beleven.

Waarom JZM?

De Sint-Jan is niet compleet zonder de moeder van Jezus. Aangezien we onze groep jongeren graag toevertrouwen aan Maria, is de naam ‘Jongeren van de Zoete Moeder’ (JZM) ontstaan.

Activiteiten

We komen op de eerste vrijdagavond van de maand samen om diverse activiteiten te ondernemen (bijv. aanbidding, eucharistieviering, wandelen, dineren, Bijbellezen en het bidden van de rozenkrans). Daarnaast is er zeker ruimte voor nieuwe ideeën en eigen inbreng.

Ons doel

Met bovenstaande activiteiten willen we jongeren verbinden, ons richten op vriendschappen, samen het Katholieke geloof beleven en hierin verder groeien. Wij willen graag iedere (Katholieke) jongere, die op zoek is naar connectie in geloof, uitnodigen om een keer aan te sluiten.

Heb je vragen of interesse? Neem gerust contact op. Je bent meer dan welkom!

Contact

Choorstraat 1
5211 KZ ’s-Hertogenbosch
T: 073 – 61 30 314
M: secretariaat@sintjandenbosch.nl
W: www.sintjandenbosch.nl (deze website)

Flyers

Achterin de kathedraal liggen fraaie flyers om de jongerengroep verder te promoten. Neem gerust een aantal flyers mee om te verspreiden onder jongeren uit ’s-Hertogenbosch en omstreken!